5-daagse Fietsvakantie Happen en Trappen op de Veluwe

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie Happen en Trappen op de Veluwe is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen
  • 4x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Fiets- en wandelkaart van Otterlo en omgeving

Prijs: € 280,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer type middel.

Fietsen zijn niet inbegrepen bij het arrangement maar dicht bij het hotel is een fietsspeciaalzaak waar u verschillende type fietsen kunt huren. 

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie Happen en Trappen op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsvakantie Happen en Trappen op de Veluwe

Heerlijk genieten van een fietsvkantie op de Veluwe? Boek dan deze speciale Veluwe vakantie met 4 overnachtingen in een sfeervol hotel aan de voet van de Veluwe en in de ochtend een goed ontbijt. Dit is een fantastische uitvalsbasis voor mooie fietstochten over de Veluwe!

Uw hotel op 700m van Nationaal Park de Hoge Veluwe

Dit hotel is anders! De 17 hotelkamers hebben geen nummer, maar elk z’n eigen toepasselijke naam van een kunstenaar. Op 700 m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn wij een goed onderkomen na een dagje fietsen of wandelen in onze mooie natuur. Uiteraard wordt dit gecombineerd in verschillende hotelarrangementen.

De aantrekkelijke kamers zijn onderverdeeld in 3 types: Klein, Middel en Groot.

De kamertypes Klein, cosy doubles, beschikken over een bed van 1m40 en zijn maximaal geschikt voor 2 personen. Al deze kamers beschikken over een bureau met comfortabele stoel, een LCD televisie met kabelaansluiting en eigen badkamer met regendouche. Tevens is er snelle WiFi beschikbaar in het hotel.

De kamertypes Middel, sleeping apart together, beschikken over 2 bedden van 90cm en een ruime badkamer met regendouche. Al deze kamers beschikken over een bureau met comfortabele stoel en een LCD televisie met kabelaansluiting. Tevens is er snel WiFi beschikbaar in het hotel.

De kamertypes Groot, beschikken over 2 bedden van 90cm en een ruime badkamer met dubbele regendouche. Deze ruime kamers zijn geschikt voor 2 tot maximaal 5 personen. Het is mogelijk een extra bed of babybedje te plaatsen. Joseph, Seurat en Toorop hebben een riante (slaap)bank en/ of balkon. Tevens beschikken zij allen over een LCD televisie met kabelaansluiting en is er snel WiFi beschikbaar in het hotel.

De Veluwe - bij uitstek een fantastisch natuurgebied om te fietsen

  Zoekt u rust, natuur en cultuur dan zit je hier goed. Otterlo ligt bij de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe met daar het Kröller Muller-museum, grootste beeldentuin van Europa, jachtslot St. Hubertus, Museonder. Andere bezienswaardigheden in de buurt: Nederlands Tegelmuseum (Otterlo); Paleis het Loo en Apenheul (Apeldoorn); Openluchtmuseum en Burgers Zoo met Bush, Dessert en Ocean (Arnhem).

  Wilt u de Veluwe verkennen?

  Om u op de fiets kennis te laten maken met deze prachtige omgeving en te laten proeven en genieten van onze keuken hebben wij speciaal voor u deze 5-daagse Happen & Trappen fietsvakantie samengesteld.

9.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

C. J. Den Hoed

10

Het Witte Hoes: prima slaapkamers. Het hotel: zeer vriendelijke bediening en uitstekende keuken. Niets dan lof.

BERT GOES

9

Uitstekend, alleen jammer dat je (ivm corona) geen gebruik van het restaurant hebt kunnen maken. Verder heel goed

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Genieten in Otterlo

Ons gezellige ontbijthotel en vergaderlocatie ligt op slechts 700 meter van Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Een ideaal hotel voor een heerlijk weekendje weg met uitgebreid ontbijt. Het hotel ligt in hartje Otterlo, midden op de Veluwe, en is omringd door vele fiets- en wandelpaden. Gedurende uw gehele verblijf is onze 'honesty bar' en lounge geopend om lekker neer te strijken.

Faciliteiten

Het hotel ligt naast Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum en is al sinds 1848 in functie als herberg. Dat maakt Kruller een van Otterloos oudste panden en zeker een pand met veel verhalen.Gedurende uw gehele verblijf is onze 'honesty bar' en lounge geopend om lekker neer te strijken. Hoe dat werkt? Op de blauwe ogen, want zo werken wij het liefst. U nuttigt dat wat u lekker vindt en voldoet dit bij check out.

De kamertypes

Het is de oudste herberg van Otterlo waar al sinds 1848 gasten worden verwelkomd. Al onze kamers zijn geinspireerd op Hollandse meesters en kunstenaars vertegenwoordigd in het Kroller-Muller Museum.


De kamertypes Klein, cosy double, beschikken over een bed van 1m40 en zijn maximaal geschikt voor 2 personen. Al deze kamers beschikken over een bureau met comfortabele stoel, een LCD televisie  en eigen badkamer met regendouche. 


De kamertypes Middel, sleeping apart together, beschikken over 2 bedden van 90cm en een ruime badkamer met regendouche. Al deze kamers beschikken over een bureau met comfortabele stoel en een LCD televisie. 


De kamertypes Groot, beschikken over 2 bedden van 90cm en een ruime badkamer met dubbele regendouche en ruimte zit. Deze ruime kamers zijn geschikt voor 2 tot maximaal 5 personen. Het is mogelijk een extra bed of babybedje te plaatsen. Joseph, Seurat en Toorop hebben een riante (slaap)bank en/ of balkon. Tevens beschikken zij allen over een LCD televisie.

Otterlo op de Veluwe

Wat ons betreft een parel op de Veluwe met Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum aan het einde van de straat. Eindeloos fietsen, wandelen en musea bezoeken vanuit het kleine, fijne Otterlo. Wanneer mogen wij u verwelkomen?


Het hotel is op slechts 700m van Nationaal Park de Hoge Veluwe gelegen. Middenin dit schitterende natuurgebied vindt u het Kröller-Müller Museum. Het museum heeft een internationaal bekende collectie moderne kunst met werk van veel toonaangevende kunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw waaronder een grote verzameling schilderijen van Vincent van Gogh. Er bevindt zich ook nog een prachtige beeldentuin. Tientallen kilometers fietspaden en zeker zoveel kilometers wandelpaden leiden u door de uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen, zandverstuivingen en vennen. Vanuit ons hotel starten 5 fantastische, eigen uitgezette fietsroutes door bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidelandschappen. Geen trek in een zadelpijn? Dan hebben wij diverse wandelroutes klaar liggen. En mocht het, onverhoopt, minder weer zijn, dan ligt er een mooie autoroute voor u om toch een impressie van de Veluwe te krijgen. In de nabije omgeving zijn er vele bezienswaardigheden zoals Paleis ‘t Loo in Apeldoorn, Burgers Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem. In Oosterbeek vindt u het Airborne Museum Hartenstein.